TOKAT / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Eyl

Peygamber Efendimiz’i (s.a.v) anmak ve anlamak amacıyla gerçekleşen etkinlik için emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Özdemir okulumuzu ziyaret ederek 4 Haziran Pazar Günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı için öğrencilerimize başarılar dilediler.

May

Öğrencilerimiz Yağıbasan Medresesi içerisinde bulunan öğretici materyalleri büyük bir merakla incelediler,ayrıca Tokat Şehir Müzesini gezme imkanı da buldular.

May

Okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımı ile Anneler Günü programı düzenlendi.Programda ana sınıfı öğrencilerimiz günün anlam ve önemine uygun dans gösterisi yaptılar, ayrıca ortaokul öğrencilerimiz şiirleri ile programa renk kattılar. Ana Sınıfı öğretmenlerimiz ise öğrencilerimizin annelerine özel hazırladıkları hediyelikleri sundular.

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ COŞKUSU,ANA SINIFI GÖSTERİSİ VE TÜRKÜ ZİYAFETİ

Çanakkale zaferinin 106. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda Çanakkale Zaferi  ve Şehitleri Anma programı düzenlendi. Programda Öğrencilerimiz şiirler söyledi,günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yaptı.

Muzik Öğretmenimiz Sultan Canikli ve Matematik Öğretmenimiz Hüseyin YURDAKUL ile birlikte okul koromuz günün anlam ve önemine uygun türküler söylediler.

Ana Sınıfı Öğretmenimiz Nuray Arıkan ve öğrencileri Çanakkale Zaferinin ruhunu yansıtan bir gösteri düzenlediler.

Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekür ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA İLK YARDIM SEMİNERİ

Merkez İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Alan Öğretmeni Eyüp SEZER tarafından okulumuz öğrencilerine çok faydalı bir seminer verilmiştir.Eyüp Sezer'e ziyaretleri ve öğrencilerimize aktardığı faydalı bilgiler için çok teşekür ederiz.

Şbt

Değerli veliler ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı üzüntü içerisindeyiz , bu durumdan çocuklarımızın olumsuz  etkilenmesini en aza indirmek adına rehberlik servisi olarak deprem sonrasında çocuklara nasıl davranılması ile ilgili bilgilendirme broşürleri hazırladık, incelemeniz önemle rica olunur.

Ock

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri yapılmış, bu anlamda 15 Temmuz Temali "Kaybedeni Olmayan Bir Yarışma" düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz 15 Temmuz konulu etkinlikler hazırlamış ve bu etkinlikler okulumuzun panosunda sergilenmiştir. Ayrıca yarışmamıza katılan öğrencilerimize İftihar Belgesi verilmiştir.

Etkinliklerimizin yapılmasında katkısı bulunan öğretmenimiz Suat Selim Omala ve öğrencilerimize teşekür ederiz.

Ara

5.Sınıf Öğrencilerimiz İçin Hazırlanan Dijital Rehberlik İçerikleri İçin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız :

6.Sınıf Öğrencilerimiz İçin Hazırlanan Dijital Rehberlik İçerikleri İçin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız :

7.Sınıf Öğrencilerimiz İçin Hazırlanan Dijital Rehberlik İçerikleri İçin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız :

8.Sınıf Öğrencilerimiz İçin Hazırlanan Dijital Rehberlik İçerikleri İçin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız :

Ara

Okulumuzun Dİn Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinden Nazlı AKARSLAN tarafından,öğrencilere yönelik cami gezisi düzenlendi.

Öğrencilerimiz,öğretmenlerinin rehberliğinde Topçam Camisini ziyaret ettiler.Öğrencilerimiz yaptıkları gezide şadırvan,mihrap ve minber gibi yerlerin yanı sıra abdest alma,cemaatle namaz kılma, kamet,müezzinlik konularında öğretmenleri Nazlı AKARSLAN'dan bilgi aldılar.

Ayrıca Din Kültürü Öğretmenimiz Nazlı AKARSLAN; çocuklara erken yaşta camileri sevdirmenin önemini vurguladı.

Öğretmenimiz Nazlı AKARSLAN ve öğrencilerine özverili çalışmasından dolayı teşekür ediyoruz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye´de tüm okullarda kutlanan özel haftadır. Bu hafta, okullarda öğrencilere tutumlu olmanın ve yerli malı kullanmanın önemine dikkat çekmek için kutlanan özel haftadır..

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri YILDIZ KIZ Voleyball Takımımız İl Dördüncüsü Olarak Okulumuza Dördüncülük Kupası Getirmeyi Başardılar. Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi Tebrik Ediyoruz.

Ara

Tutum,Yatırım ve Yerli Malı Haftası İle ilgili Video Bağlantısı İçin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün gerçekleştirmiş olduğu "Bir Lisan Bir İnsan Projesi" Kapsamında okulumuz öğrencileri yapılan etkinlik oyun ve çalışmalarda hem konuşmuş hem de konuşmuşturulmuşlardır. İngilizcenin teorinden pratiğe dönüştüğü bu projeden öğrencilerimiz hem eğlenmiş hem de öğrenmişlerdir. Proje Yürütücüsü İngilizce öğretmenimiz Sema Çelenk ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda Afat tarafından depreme hazırlık eğitim çalışması yapıldı.