TOKAT / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Öğretmenlerimiz ve ailelerinin katılımı ile  akşam yemeği programı düzenlendi. Okulumuzun Konferans Salonunda Günün Anlam Ve Önemine Uygun Program Düzenlendi. Programda şiirler okunup,şarkılar söylendi. Öğrencilerimizin tiyarosu büyük beğeni topladı. Ayrıca Öğretmenlerimizin ,öğrencilik yıllarından resimlerin olduğu video dikkatle izlendi.

Okulumuz idaresinin, öğretmenlerimize pasta hediyesi ve velilerimizin öğretmenlerimize özel ikramları ile günümüz sonlandı.

Velilerimize,Öğrencilerimize,Okulumuz İdaresine ve Öğretmenlerimize Günümüze Anlam Kattıkları İçin Teşekür Ederiz.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanışının 84.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz tarafından şiirler ve atamıza özlem dolu şarkılar okundu. Program öğrencilerimizin gerçekleşitirdiği,Mustafa Kemal Paşa'nın hayatından bir kesitin olduğu tiyatro göstersi ile devam etti. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekür ederiz.

Ekm

e Twinning portalı üzerinden gerçekleştirilen İtalya, Litvanya , Polonya( 2 ayrı okul) ,Romanya , Ürdün(5 ayrı okul ) ve Türkiyede 6 tane ayrı okul ortaklığı ile yapılan Inside Out adlı proje başarıyla  gerçekleştirilmiştir.

Proje Sema ÇELENK hocamız önderliğinde okulumuzdan 11 öğrenci ile başarıyla yürütülmüştür.

Projenin hedefleri arasında öğrencilerin duygu ve düşüncelerini ifade etmelerini sağlamak.Öğrendikleri yeni kelimelerle görsel bir sözlük hazırlamak, web 0.2 araçlarını kullanımında deneyim ve tecrübe kazanmak. İngilizce bilgi ve becerilerini artırmak. Öğrencilerin farklı okullardaki çocuklarla  iletişim kurarak sosyal iletişimlerini geliştirmek gibi hedeflere yer verilmiştir.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Düzenlemiş Olduğumuz "Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak" Kağıt Atık Toplama Projesi Kapsamında Düzenledğimiz Faaliyetler ;

May

Kalabalıklaşan dünyamız nedeniyle her gün daha fazla tüketilen su, orman, madenler, petrol gibi doğal kaynaklarımızı geri dönüşüm ile daha uzun süreli kullanabiliriz. Tekrar değerlendirilebilen atıkları geri dönüştürerek doğal kaynaklarımızı tüketmeden yeni ürünler elde edebiliriz.